The Weeknd teki yllättävän paljastuksen: Jim Carrey mukana uudella levyllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaisen laulaja-lauluntekijä The Weekndin albumeilla on kuultu lukuisia vierailevia tähtiä. Artistin tulevalla albumilla on kuitenkin mukana valkokankaalta parhaiten tunnettu todellinen yllätysnimi.

Pitkän uran Hollywoodissa tehnyt koomikko Jim Carrey kertoi Twitterissä kuunnelleensa The Weekndin uutta Dawn FM -levyä. Hän kuvaili artistia hyväksi ystäväkseen ja kertoi olevansa innoissaan saadessaan olla osa levyä. The Weeknd vahvisti vastauksessaan koomikon vieralevan albumilla.

– Kiitos, että oli osa sitä. Se on kohtaloa. Ympyrä sulkeutuu, The Weeknd kirjoitti.

The Weekndin Dawn FM ilmestyy 7. tammikuuta. Jim Carreyn lisäksi levyllä vierailevat muun muassa Lil Wayne, Tyler the Creator, Quincy Jones ja Oneohtrix Point Never.