Nyt oli hengenlähtö lähellä – valtava kivilohkare putosi auton päälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Luonnonvoimat voittavat aina. Ihminen voi tehdä paljon asioita oman hyvinvointinsa ja elämässään menestymisen eteen, mutta pohjimmiltaan ainoastaan kohtalo päättää siitä, mitä tuleman pitää. Luontoäidin mahti on ylivoimainen.

Saimme jälleen tästä todisteen, kun valtava kivilohkare putosi yllättäen jyrkänteeltä sen alapuolella ajaneen auton päälle. Takana tulleen auton kojelautakamera kuvasi, kuinka jättikokoinen kivi vyöryi yläilmoista auton päälle. Se osui auton takaosaan.

Kuin ihmeen kaupalla ihmiset selvisivät hengissä. Tämä tapahtuma on kuitenkin oiva muistutus siitä, että ihminen ei yksinkertaisesti pysty tai voi hallita kaikkea. Siksi tulisikin keskittyä elämiseen, onneen ja niihin asioihin, jotka ovat hyvin. Kivilohkareen alle jääneen auton kuljettaja tuskin harmittelee elämässään jatkossa pieniä vastoinkäymisiä tai turhia huolia ja murheitä. Hän osaa arvostaa, että on ylipäätään hengissä.