Aikuisviihdetähden suu kuin jättidonitsi – huulet paisuneet suurentuneet entisestään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen Aletta Ocean on työskennellyt yli 15 vuotta aikuisviihdealalla. Sosiaalista mediaa ahkerasti päivittävä 34-vuotias nainen julkaisee pelkästään valokuvia itsestään. Suurin osa otoksista on eroottisesti latautuneita.

Penthouse-lehden mallina työskennellyt Aletta Ocean aloitti aikuisviihdealalla työskentelemisen ollessaan hädin tuskin 18-vuotias. Sen jälkeen hän on saavuttanut runsaasti faneja, eikä vähiten plastiikkakirurgian avulla muokatun vartalonsa ansiosta. Naisella on jättimäiset huulet, jotka näyttävät kasvaneen entisestään. Kauniskasvoisen naisen ulkonäkö on vaarassa mennä pilalle.

Aletta Ocean on oikealta nimeltään Dóra Varga. Hän nousi kuuluisuuteen Miss Unkari -kilpailusta, mutta siirtyi nopeasti aikuisviihteen pariin rahallisten ansioiden vuoksi. Hän on opiskellut yliopistossa, mutta elättää itsensä mallina ja elää sen päätöksen johdosta luksustyyliin.