Izabel Goulart saa miesten sukat pyörimään jaloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart on tehnyt viime vuosien aikana kiitävää nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. 36-vuotiaalla kaunottarella on myös suuri seuraajajoukko sosiaalisessa mediassa, kun hänen upeita kuviaan janoavat yli 4,6 miljoonaa fania.

Nyt Izabel on poseerannut kameran edessä tyrmäävän upeissa kuvissa, jotka vähemmästäkin saavat miesten sukat pyörimään jaloissa. Supermalli esittelee nimittäin paratiisirannalla bikineitään tavalla, joka nostaa hänen takapuolensa väkisin kuvien pääosaan. Kyseessä olikin biksubrändin mainoskuvaukset.

Izabel Goulart on aiemmin kertonut pitävänsä vartalostaan huolta kuin huippu-urheilija, mikä todella näkyy. Goulart on kertonut harrastavansa potkunyrkkeilyä, pilatesta, juoksemista ja painojen nostelua. Goulart ryhtyi ammattimallin uralle verrattain myöhään, mutta hän on ehtinyt silti saada hyvin jalansijaa.