Android-käyttäjiä kehotetaan päivittämään Microsoft Teams heti: ”Voi estää hätäpuhelut”

Digi · Tim Isokivi

Moni Android-laitteiden käyttäjä on saanut viime päivinä viestin, jota saattaa luulla roskapostiksi tai kalasteluviestiksi. Kyseessä on kuitenkin Googlen lähettämä viesti, joka kannattaa ottaa tosissaan. Siinä Microsoft Teamsin puhelimeen ladanneita kehotetaan päivittämään sovellus.

– Android-laitteellasi saattaa olla asennettuna Microsoft Teams -sovelluksen versio, joka voi tahattomasti estää hätäpuhelut, jos et ole kirjautuneena Teams-sovellukseen, Googlen tiedotteessa lukee.

Käytännössä hätäpuheluiden soittaminen voi siis olla Android-puhelimella mahdotonta, mikäli käyttäjä ei ole kirjautunut Teams-sovellukseen. Ongelma koskee sovelluksen versioita, joita ei ole päivitetty 10. joulukuuta 2021 jälkeen. Mikäli puhelimessa olevan Teams-sovelluksen versiossa on epäselvyyksiä, kannattaa uusin versio ladata varmuuden vuoksi.