Nainen roikkui puun varassa 90-metrisellä jyrkänteellä – ohikulkijat ja palokunta pelastivat

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vaaralliseen tilanteeseen 27. joulukuuta joutunut nainen selvisi tilanteesta säikähdyksellä ohikulkijoiden ja palokunnan ansiosta. Hän oli vaarassa pudota jyrkänteen reunalta kaaduttuaan Yhdysvaltojen Ohiossa.

Nainen oli liukastunut lenkillään Corbetissa sijaitsevan jyrkänteen reunan tuntumassa ja pudonnut noin yhdeksän metrin verran. Hän oli onnistunut tarttumaan kiinni kielekkeen reunalla kasvavan puun juurista, ja jäi roikkumaan 90 metrin korkeudesta. Naisen onneksi paikalla oli muitakin ihmisiä, jotka auttoivat laskemalla hänelle pienen köyden.

Lopulta paikalle saapui palokunta, joka auttoi naisen turvaan. AP-uutistoimiston mukaan naiselle tehtiin lääkärintarkastus, ja hänen todettiin selvinneen tilanteesta ilman vammoja. Paikallinen palokunta jakoi kuvasarjan pelastustilanteesta Twitter-tilillään.