SK: J. Karjalaisen hitistä tuttu poika on nykyään musiikkituottaja – tuottaa myös isänsä levyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaismuusikko J. Karjalainen julkaisi vuonna 1996 hitiksi nousseen Missä se Väinö on -kappaleen. Kappaleen nimen ja sanoitusten Väinö viittasi muusikon omaan poikaan, Väinö Karjalaiseen. Nykyään 26-vuotias Karjalainen työskentelee isänsä tavoin musiikin parissa.

Väinö Karjalainen on ollut tuottamassa muun muassa Ursus Factoryn Onnellinen sukupolvi ja Pekka Nisun Papillon -levyjä. Hän tuottaa myös J. Karjalaisen keväällä ilmestyvän levyn. Tuoreessa Suomen Kuvalehden haastattelussa Karjalainen toteaa soittaneensa ja puhuneensa musiikista aina isänsä kanssa.

Väinön Karjalaisen mukaan isän levyn tuottaminen oli luonnollisen tuntuinen kollaboraatio. Musiikkiura ei suinkaan rajoitu vain muiden artistien tuottamiseen ja miksaamiseen. Karjalainen nimittäin soittaa myös bassoa Tiisu-yhtyeessä, jonka tuorein albumi ilmestyy tammikuussa.