Tiger King 2 alkoi: Tältä näyttää uutuuskauden odotettu traileri

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alkuperäisen Tiger King -sarjan keskiöön noussut Joseph ”Joe Exotic” Maldonado-Passage on mukana Netflixin sarjan toisella tuotantokaudella. Mies osallistuu sarjan kuvauksiin vankilasta käsin. Hänen väitetty yrittäneen murhauttaa Big Cat Rescue -tarhan omistavan Carole Baskinin, jonka aviomies Don Lewis katosi vuosia sitten oudoissa olosuhteissa.

– Vankilassa on viaton mies. Kaikki eläintarhasta tienaavat rahaa, ja minä maksan hinnan jokaisesta heistä. Jos välität minusta, on aika puhua, yli 20 vuoden tuomiota istuva 58-vuotias Exotic, 58 sanoo kahden minuutin Tiger King 2 -trailerilla.

Kakkoskausi tutkii myös Baskinin omaa salaperäistä taustaa, johon liittyy hänen ensimmäinen aviomiehensä Don Lewis. Mies katosi vuonna 1997 ja hänet julistettiin laillisesti kuolleeksi vuonna 2002. Fanit ovat pitkään spekuloineet, että nyt 60-vuotiaalla Baskinilla oli jotain tekemistä hänen kuolemansa kanssa. Kauden ensiesitys oli 17. marraskuuta Netflixissä.