Joe Exotic kerää lahjoituksia oikeudenkäyntikuluihin – tavoitteena 500 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tiger King -sarjasta tunnettu Joe Exotic suorittaa parhaillaan vankeustuomiota salamurhajuonesta ja eläinsuojelurikoksista. Eläintarhanpitäjä on nyt perustanut sivuston, jolla hän yrittää kerätä rahaa lakimieskulujensa kattamiseen. Lasku on puoli miljoonaa dollaria.

– Kävelen pois vankilasta pelkät vaatteet päälläni, miljoonan dollarin velkomuksen kera ja ilman kotia tai vaihtovaatteita, Joe Exotic kirjoittaa GoFundMe-sivustolla.

– Terveydeni heikkenee, eikä vankila ei ole ollut kiltti. Yksinkertaisesti sanottuna en voi aloittaa uutta alkua ennen kuin maksan sille @$&#!%! Carole Baskiniille takaisin.

Tämän jutun kirjoittamisen aikaan hänelle oli lahjoitettu alle 250 dollaria yhden vuorokauden aikana. Joe Exotic tuomittiin alun perin 22 vuodeksi vankeuteen yritettyään tilata kilpailijansa, Carole Baskinin murhan kahdelta eri palkkamurhaajalta. Asia käsitellään uudestaan oikeudessa.