Nina Dobrev biksuissa lumihangessa – video sai fanit haukkomaan henkeä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bulgarialais-kanadalainen näyttelijä Nina Dobrev nousi suuren yleisön tietoisuuteen Vampyyripäiväkirjat-sarjan kautta. Nyt aktiivista some-elämää viettävä 33-vuotias tähti on hämmästyttänyt talvisella videollaan.

Instagramissa jakamallaan videolla Nina Dobrev nähdään kaatumassa lumihankeen hopean väriseen toppatakkiin pukeutuneena. Yllättäen talvivaatteet vaihtuvat kuitenkin punaisiin bikineihin. Tähden fanit eivät voineet kuin hämmästellä Dobrevin uskaliasta tapaa pukeutua lumen keskellä.

Dobrevilla ja hänen poikaystävällään Shaun Whitellä on yhteinen talvinen mielenkiinnon kohde, lumilautailu. White on nimittäin lajin kolminkertainen olympiamitalisti. Vampyyripäiväkirjat-sarjan ohella Dobrev on nähty muun muassa elokuvissa Valekytät, xXx: Return of Xander Cage ja Elämäni seinäruusuna.