Anne Kukkohovi paljasti suosikkisarjan kulisseista: ”Heitin kaikki mikrofoniviritykset sekä vaatteet pois”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallina kuuluisaksi tullut Anne Kukkohovi tunnetaan nykyään parhaiten televisiotähtenä. Hän on vuodesta 2017 saakka juontanut suosittua Koko Suomi leipoo -sarjaa, jossa 12 kilpailijaa suorittaa erilaisia leivontaan liittyviä tehtäviä.

Koko Suomi leipoo palasi MTV3-kanavalle uusien jaksojen voimin maanantaina. Sen kunniaksi Anne Kukkohovi teki sosiaalisessa mediassa jokseenkin yllättävän paljastuksen sarjan kuvauksista. Koska kuvaukset osuivat kesän kovimpiin helteisiin, olivat ne Kukkohovin mukaan hikisimmät ikinä.

– Ekana kuvauspäivänä sanoin samantien hyvästit kuiville hiuksille, teltassa oli välillä +45c. Välillä kävin huoneessani, heitin kaikki mikrofoniviritykset sekä vaatteet pois ja vaan makasin lattialla, Kukkohovi paljasti.

Tukalista lämpötiloista huolimatta sarjan kuvaukset olivat miellyttävä kokemus. Kukkohovin mukaan leipurit olivat ihania, lahjakkaita ja toisiaan tukevia.

– Nauru raikasi, kuola valui (juontajalla) ja välillä vähän itkettiin, erityisesti pitkien päivien päätteeksi, juontaja hehkutti.