Hotelli Ilves uudistettiin Tampereella – ovet avataan maaliskuussa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Tampereen keskustassa sijaitsevan Original Sokos Hotel Ilveksen vuoden kestänyt uudistushanke on loppusuoralla. Vuonna 1986 rakennettu hotelli avaa ovensa uudistettuna vieraille maaliskuussa.

Hotelli Ilves avattiin Tammerkosken rannalle vuonna 1986. Se oli avautuessaan Suomen korkein hotelli. Nyt uudistuneissa sisätiloissa on käynnissä sisustaminen ja kalustaminen. Hotellihuoneissa uusittiin pintamateriaalit, kylpyhuoneiden pinnat ja kalusteet, ikkunat ja parvekeovet sekä lämmitys ja jäähdytys. Myös vesi- ja viemäriverkosto uudistettiin. Lisäksi sähköjärjestelmiä, valaistusta ja automatiikkaa on päivitetty tähän päivään.

Uudistuksen kokivat niin ikään ravintolat, Ballroom ja hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva maisemakabinetti. Yksi näkyvistä muutoksista on uusi kattoterassi, joka on rakennettu Amarillo-ravintolan ja Ukko Nooa -pubin kattotasanteelle. Terassille pääsee sekä sisä- että ulkokautta.