Megan Fox ja Machine Gun Kelly kihloihin – joivat toistensa verta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Megan Fox ja artisti Machine Gun Kelly ovat kihlautuneet. Machine Gun Kelly kosi Megan Foxia Puerto Ricossa, Spa Botánicon edustalla Ritz-Carlton Dorado Beachin luksushotellissa tiistaina 11. tammikuuta. Kaksikko on seurustellut 1,5 vuotta.

– Jotenkin näin puolitoista vuotta myöhemmin, käveltyämme yhdessä helvetin läpi ja naurettuamme enemmän kuin koskaan kuvittelin olevan mahdollista, hän pyysi minua naimisiin kanssaan. Ja aivan kuten jokaisessa elämässä ennen tätä ja jokaisessa tulevassa elämässä, sanoin ”kyllä”, Fox kirjoitti Instagramissa.

Hän kertoi olleensa tietämätön siitä tuskasta, mitä hän tulisi kohtaamaan kumppaninsa kanssa lyhyen, mutta äärimmäisen kiihkeän suhteen aikana. Hän ei ollut aiemmin tietoinen siitä työn ja uhrauksien määrästä, mitä suhde on vaatinut. Hän on kuitenkin päihtynyt rakkaudesta ja uskoo karmaan.

– …ja sitten joimme toistemme verta, Megan Fox paljastaa.