Seiska: Erika Vikman kiinnitetty Vain elämää -tähdeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skandaalilehti Seiska on saanut ensimmäisenä käsiinsä Vain elämää -sarjan seuraavan kauden tähdet. Nimien joukossa on kohuotiskoissakin viihtynyt popdiiva Erika Vikman. Hän edustaa Hirvensalmen Satulinnan kuvauksissa tuoreempaa tähtisukupolvea.

Uusi kausi kuvataan kesän kynnyksellä. Vikman nousi kuuluisuuteen vuoden 2016 tangokuningatarena. Hän on esiintynyt lukuisisssa musikaaleissa ja teatteriprojekteissa. Nainen vaihtoi sittemmin tyyliään kikkamaiseen poppiin.

Hänen tunnetuimpia hittejä ovat Cicciolina, Syntisten pöytä, Tääl on niin kuuma ja Huonoja ideoita. Nainen on noussut otsioihin myös suhteestaan musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsaseen. Pariskunta seurusteli vuosien 2016 ja 2020 välisen ajan. Heidän on kerrottu viime aikoina löytäneen toisensa uudelleen.