Vanderpump Rules -tähti tuskaili vauvakilojen kanssa – sitten ryhtyi laihdutusmerkin mainoskasvoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanderpump Rules -televisio-ohjelma on myös suomalaisille tuttu sarja, jossa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Yksi sarjan puhutuimmista pariskunnista on Jax Taylor ja Brittany Cartwright. He saivat viime vuonna perheenlisäystä.

Brittany Cartwright on omien sanojensa mukaan uskomattoman ylpeä vartalostaan, mutta haluaa laihduttaa ja olla paremmassa kunnossa perheensä vuoksi. Hänen ja Jax Taylorin esikoinen, Cruz-poika, syntyi viime vuonna huhtikuussa. Brittanyn unelmana on olla paras mahdollinen versio itsestään poikansa vuoksi.

– Painonpudotus synnytyksen jälkeen on ollut kamppailua, tuore äiti myöntää People-lehdelle.

Hän haluaa laihduttaa ainakin kymmenen kiloa. Nainen aikoo ottaa avuksi Jenny Craigin kunto-ohjelman. Hän on saanut osakseen runsaasti vihapuhetta mammakilojensa vuoksi, vaikka hän on todella kaunis nainen.