Crystal Hefner poisti kehostaan kaiken teennäisen – kyllästyi miellyttämään muita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja Hugh Hefnerin leski Crystal Harris oli miestään 60 vuotta nuorempi. Nainen on nyt aloittanut uuden sivun elämässään olemallaan mahdollisimman aito. Hän tunnustaa, että ei ole nauttinut itsensä paljastelusta tai muiden odotusten mukaan elämisestä.

– Instagram-tilini on muuttunut viiden vuoden aikana haitallisista työkuvista turvallisiin työskentelytapoihin. Olen aito itseni. Elin toisten ihmisten elämää aiemmin, jotta olisin tehnyt muut onnelliseksi. Kärsin sisäisesti, 35-vuotias Hefner kirjoittaa Instagramissa.

Crystal ei saanut penniäkään Hugh Hefnerin milkoonaomaisuudesta. He olivat allekirjoittaneet naimisiin mennessään tiukan avioehtosopimuksen, joka sulki Crystalin ulos miehen testamentista. Hän menetti kuumien kuvien julkaisemisen lopettamisen jälkeen tuhansia faneja. Nyt luvut ovat kuitenkin kääntyneet ja kuolaavien tai kateellisten seuraajien tilalle on tullut voimakkaita ja vahvoja naisia. Hän toivoo, että ihmiset olisivat rehellisimpiä toisilleen.

– Voin vakuuttavasti ja 100 prosenttisesti ylpeänä sanoa, että vaatimattomuus antaa minulle voimaa näinä päivinä. Se tuntuu paljon paremmalta sisäisesti, ja se tulee todennäköisesti olemaan näin koko loppuelämäni ajan. Poistin kehostani kaiken keinotekoisen ja poistin samalla kaikki vanhat valokuvani. Olen autenttisempi, haavoittuvaisempi ja tunnen kuuluvani enemmän itselleni. Olen minun.