Tallia Storm varttui kurvittareksi – poseeraa nyt biksuissa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skotlantilainen laulajatar Tallia Storm nousi muutama vuosi sitten Iso-Britanniassa suosituksi teinipoppariksi. Laulu-uransa satumaisissa merkissä aloittanut neitokainen niitti suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin, mutta sittemmin uran nousukiito on hieman rauhoittunut.

Teinitähdestä näyttäväksi kurvittareksi varttunut popkaunotar nähdään nyt poseeraamassa kameran edessä uima-altaan vierellä näyttävästi ja upeaa vartaloaan esitellen. Kuva on ikuistettu kylpylässä, jossa Storm nautiskeli olostaan sinisissä biksuissa.

22-vuotias Tallia Storm, oikealta nimeltään Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun hän tapasi lomalla Elton Johnin miesystävä David Furnishin ja antoi hänelle demolevynsä. Pian Elton John kutsui Tallian esiintymään konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi Falkirkiin. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.