Lotte etsii biologisia vanhempiaan lehdessä: ”Synnyin 2.7.1972”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Adoptiolasten oikeus saada tietää biologisista vanhemmistaan on tärkeä seikka, mutta aina tällaisten tietojen saaminen ei ole mahdollista. Tiedonhankinnan ongelmat eivät kuitenkaan poista sitä merkittävää asiaa, että henkilölle itselleen on erittäin tärkeää tietää juurensa ja saada tietää perheestään ja suvustaan.

Nyt Etelä-Suomen Sanomat -lehdessä on julkaistu ilmoitus, jossa ensi kesänä 50 vuotta täyttävä Lotte pyytää tietoja vanhemmistaan. Tanskaan hyvin nopeasti syntymänsä jälkeen adoptoitu lapsi toivoo koskettavassa ilmoituksessaan saavansa lisätietoja biologisesta äidistään. Hän kertoo syntyneensä Lahden kaupunginsairaalassa 2. heinäkuuta 1972 ja eläneensä sittemmin Tanskassa Eva ja Börge Thomsenin perheessä.

Kuva: Etelä-Suomen Sanomat 12.1.2022