Satu Tuomisto sai uuden televisiopestin – studioemäntänä rallin parissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Miss Suomi ja juontaja Satu Tuomisto on saanut uuden televisiotyön. Hän on kertonut Instagramissa saaneensa pestin C More Sport -kanavan ralliemäntänä. Vaikka nainen on tottunut juontaja, on uuteen työhön siirtyminen jännittänyt.

– Virallisesti voisi siis sanoa että olen nyt studioemäntä, nimittäin C More Sport lähettää koko vuoden lukuisia suoria studiolähetyksiä rallin MM-sarjan parista, minä juontajana ja jäätävän kova asiantuntijatiimi kainalossa, Tuomisto kertoo.

– Reilu viikon päästä aloitetaan Monte Carlosta ja kausi päätetään 13 osakilpailun jälkeen marraskuussa Japaniin, hän jatkaa.

Naisen ei tarvitse lähteä autourheilun maailmaan tyhjältä pöydältä. 35-vuotias juontaja on työskennellyt tiiviisti vuosikymmenten ajan Jyväskylän MM-rallin tiimissä ja hän on itsekin ajanut rallia nuorempana. Hänet valittiin Miss Suomeksi vuonna 2008.