Charly Jordan vaarallisessa kuvassa – yläosattomissa kerrostalon lasikaiteella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Tällä kertaa kuvaan on saatu paljaan pinnan lisäksi myös merkittävää vaarakerrointa, sillä kaunotar otti merkittävän riskin poseerauksessaan.

Charly Jordan nähdään nimittäin tuoreessa somekuvassaan poseeraamassa ylävartalo paljaana, missä ei ole juurikaan uutta. Sen sijaan poseerauspaikka yllättää tällä kertaa. Jordan nimittäin istuu kerrostalon parvekkeen lasikaiteella ja irvistelee kameralle. Kovin moni ei luottaisi ohueen lasikaiteeseen niin paljon, että istuisi sellaisen päällä korkeuksissa.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.