Ikaalisten Kylpylä viikoksi omaan käyttöön 99 000 eurolla: ”Tietenkin all inclusive”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sanna Marinin hallituksen sekavat rajoitustoimet ovat ajaneet monet ravintolat ja hotellit ahdinkoon, kun niiden myötä liiketoimintaa on rajoitettu monin tavoin myös ilman lääketietellisiä perusteita. Ravintola- ja hotellialalla onkin jouduttu keksimään mitä erikoisempia keinoja saada tulovirtoja edes jostain tässä sekavassa rajoitusviidakossa. Nyt maineikas Ikaalinen Spa & Resort on keksinyt loistoidean.

Ikaalinen Spa & Resort, joka tunnetaan paremmin nimellä Ikaalisten Kylpylä, on nyt ilmoittanut, että se vuokraa koko kohdettaan yksityiskäyttöön. Viikon vuokrahinta on 99 000 euroa, joka sisältää 11 000 neliömetriä sisätilaa ja 30 hehtaaria ulkotiloja, ja näihin luonnollisesti sisältyy sekä hotellin että maankuulun kylpylän käyttö saunoineen, liukumäkineen ja kuntosaleineen päivineen. Myös hotellin yhteydessä olevan urheiluareenan käyttäminen sisältyy hintaan.

Tilaratkaisuissa riittää siis vaihtoehtoja, mutta ruoka- ja juomapuolella piilee vielä varsinainen yllätys. Viikkohinta sisältää nimittäin etelän lomakohteiden tapaan ravintolapalvelut all inclusive -tyylisesti sekä myös asiakkaan toivomaa ohjelmaa.

– Monipuoliset ravintolapalvelumme ovat auki luonnollisesti pelkästään teitä varten – all inclusive-tyyliin tietenkin. Rakennamme teille viikoksi unohtumattoman ohjelman josta löytyy esimerkiksi stand uppia, taikuutta sekä tietenkin livemusiikkia – millaisesta musiikista pidätte? Vai tanssitteko ennemmin? Laitetaan molemmat, Ikaalinen Spa & Resort kertoo tarjouksessaan.