Sisarukset tapasivat toisensa ensi kertaa – tapasivat eBay-ostoksen kautta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Samassa kaupungissa asuneet sisarukset ovat tavanneet toisensa ensi kertaa yli 30-vuotisen elämänsä aikana. Perheenjäsenet päätyivät tapaamaan toisensa eBay-verkkohuutokaupassa tehtyjen kauppojen ansiosta.

Skotlannissa asuva Ross Colquhoun oli ostanut eBaysta Hearts ja Liverpool -jalkapallojoukkueiden välisen ottelun pelipaidan. Miehen yllätykseksi tuotteen myyjä palautti hänen rahansa, ja kertoi teolleen vielä yllättävämmän syyn. Myyjä oli Rossin biologinen isä.

Ross päätyi lopulta tapaamaan isänsä ja 31-vuotiaan pikkusiskonsa Erinin. 37-vuotias mies kuvailee tapaamista upeaksi kokemukseksi. Sisarusten elämissä ja kokemuksissa osoittautui olleen paljon samaa, sillä kumpikin oli esimerkiksi opiskellut taidealaa.

– Me nauroimme, me itkimme ja me jaoimme kokemuksia. Tuntui kuin olisimme tunteneet toisemme koko ikämme. Olin erittäin hermostunut, mutta kyseessä oli ehdottomasti kaunis ja mieltä ylentävä kokemus, Ross kirjoitti Twitterissä.