Huumorimusiikin supertähdestä elokuva – päärooliin Harry Potter -tähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

”Weird Al” Yankovic on yksi kaikkien aikojen suosituimmista huumorimusiikin tekijöistä. Muusikko tunnetaan erityisesti kappaleista, joissa parodioidaan tunnettuja hittejä ja muita suosittuja ilmiöitä.

”Weird Al” Yankovicin elämästä työstetään parhaillaan Weird: The Al Yankovic Story -nimistä elokuvaa. Siinä muusikkona nähdään näyttelijä Daniel Radcliffe, joka tunnetaan parhaiten pääroolistaan Harry Potter -elokuvissa.

– Weird: The Al Yankovic Story vie yleistön toden teolla uskomattomalle matkalle Yankovicin elämän ja uran läpi, aina lahjakkaasta lapsinerosta kaikkien aikojen suurimmaksi muusikkolegendaksi, tiedotteessa julistetaan.

Uransa aikana viisi Grammya voittanut Yankovic tunnetaan parodiahiteistään, kuten Smells Like Nirvana, Amish Paradise ja Another One Rides the Bus. Daniel Radcliffe on nähty viime vuosina valkokankaalla elokuvissa, kuten Swiss Army Man ja Guns Akimbo.