Lopeta näiden Balmuirin kynttilöiden käyttö – tulipaloriski

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen lifestyle-brändi Balmuir on tiedottanut kahteen kynttiläänsä liittyvästä mahdollisesta vaarasta. Yrityksen Glitter- ja Metallic -pallokynttilät vedetään pois myynnistä.

Balmuirin mukaan yrityksen tietoon on tullut, että joidenkin Glitter- ja Metallic -kynttilöiden pintamateriaali on syttynyt tuleen palavan liekin ympärillä. Tuotteiden mukana toimitettava käyttöohje ei ole ollut riittävä toimenpide, ja niinpä kynttilät vedetään pois myynnistä. Takaisinveto koskee kahden tuotteen kaikkia värejä.

– Balmuir tutkii asiaa ja selvittää, miten saamme palautettua kynttilämallit turvallisina mallistoon. Poisveto ei koske mattapintaisia Velvet-pallokynttilöitä tai Festivo-kynttilöitä, Balmuir tiedottaa.

Asiakkaita kehoteteaan lopettamaan Glitter- ja Metallic -kynttiöiden käyttö heti. Kuluttajia ohjeistetaan palauttamaan tuotteet Balmuirin myymälöihin tai olemaan yhteydessä yrityksen asiakaspalveluun saadakseen tuotteista hyvityksen.