Pasha Pozdniakova saunassa – kirjaimellisesti kuumat kuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Joulun alla kurvikkaana tonttuna poseerannut maailmankuulu kaunotar hiljentyi sittemmin joulun viettoon.

Tällä kertaa maailmankuulu kaunotar on poseerannut perisuomalaiseen tyyliin saunassa, jossa hän nautiskeli ilmeisen kuumista löytyistä. Kurvikas neitokainen kertoi kuvatekstissä, että saunominen on parasta osaa hänen elämästään.

Pasha Pozdniakova tekee parhaillaan kovaa nousua sosiaalisessa mediassa, sillä hänet on noteerattu jo ympäri maailmaa. Erittäin harva suomalainen nainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.