Ooh-la-la mikä poseeraus! Aikuisviihdetähden somekuva saa liekkeihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen aikuisviihdetähti Aletta Ocean osaa nautiskella vartalonsa tuomista eduista elämään. Hän tienaa sievoisia summia aikuisviihteellä ja rahat hän sijoittaa ylelliseen elämäntyyliinsä ja matkusteluun.

Nyt nainen on poseerannut omassa olohuoneessa marmoritakan edustalla. Hänen asunsa on viekottelevan eroottinen ja korkeat stilettikorot lisäävät hottiskerrointa entisestään. Aletta poseeraa peppu pystyssä ja flirttailee kameralle. Hän on aktiivinen kuntoilija, mutta pakaran muodot ovat osittain myös keinotekoisten täytteiden ansiota.

Muodokas glamourmalli on 34-vuotias. Hänellä on Instagramissa nyt 4,5 miljoonaa seuraajaa, eikä kuvia katsellessa tarvitse ihmetellä syytä suureen suosioon.