Laulaja ja näyttelijä Meat Loaf on kuollut – menehtyi 74-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran musiikin parissa tehnyt laulaja ja näyttelijä Meat Loaf, oikealta nimeltään Marvin Lee Aday, on kuollut. Muun muassa The Rocky Horror Picture Show -musikaalielokuvasta tunnettu tähti oli menehtyessään 74-vuotias. Laulajan agentin mukaan Meat Loaf kuoli kotonaan vaimonsa läsnäollessa 20. tammikuuta. Tähden kuolinsyytä ei ole toistaiseksi kerrottu.

– Tiedämme, kuinka paljon Meat Loaf merkitsi monille teistä. Arvostamme rakkauttanne ja tukeanne suruajan keskellä. Menetimme inspiroivan taiteilijan ja kauniin miehen, tähden perhe kertoi tiedotteessa.

Meat Loafin ura alkoi 1960-luvun lopulla. Hän nousi suosioon erityisesti musikaaliroolien ansiosta teatterien lavoilla. Tähden vuonna 1977 julkaistu albumi Bat Out of Hell on yksi Yhdysvaltojen musiikkihistorian myydyimmistä levyistä. Meat Loaf muistetaan myös rooleistaan valkokankaalla. Niistä tunnetuimpiin lukeutuvat osat elokuvissa The Rocky Horror Picture Show ja Fight Club.