Tampereen G Livelabin konserttisali kaikkien käyttöön kolmeksi päiväksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tampereen G Livelab avaa konserttisalinsa halukkaiden esiintyjien käyttöön kolmeksi päiväksi. 1.-3. helmikuuta järjestettävien Oma Laboratorio -päivien aikana kenellä tahansa on mahdollisuus varata klubi 45 minuutiksi.

– Meille voi saapua kuvaamaan vaikka synttärionnittelun, kosinnan tai yrityksen videotervehdyksen, ikuistaa oman esityksen tai tulla kaveriporukan kanssa jamittelemaan. Nyt on siis mahdollisuus ottaa maailmanluokan lava haltuun ja saada vierailusta vielä tallenne mukaan kaupan päälle, tiedotteessa kerrotaan.

Konserttisalissa on valmiina flyygeli, laulu- tai puhemikrofoni ja kitaravahvistin. Oma Laboratorio on tarkoitettu erityisesti yksityishenkilöille, harrastusryhmille ja yrityksille. 250 euroa maksavan varauksen voi tehdä G Livelab Tampereen verkkosivujen kautta.

G Livelabiin perustetaan myäs 29.-30. tammikuuta taiteilijoiden pop-up-myymälä Taide elää Tampereella. Myymälässä esittävän taiteen tekijöillä ja taideyhteisöillä on mahdollisuus myydä teoksiaan. G Livelabin ravintola palvelee asiakkaita viikonlopun läpi rajoitusten mukaisesti ja koronapassia käyttäen.