Biksut jäivät pieneksi? Kohukaunotar niukassa asussa huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokas somejulkkis Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias kurvitar nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja bikinikuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa.

Nyt kohukaunotar on lähtenyt nauttimaan aurinkoisesta päivästä näyttävästi huvijahdille, jonka kannelta käsin hän oli bongaamassa valaita. Kurvittarella oli yllään melko pienet boksut, jotka eivät välttämättä olleet aivan hänen povensa kokoa. Siitä huolimatta kaunotar totesi päivityksensä yhteydessä olevansa onnellisempi kuin koskaan.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.