Pamela Anderson erosi – avioliitto kesti vuoden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja entinen Playboy-malli Pamela Anderson meni jouluna 2020 naimisiin henkivartijanaan työskennelleen Dan Hayhurstin kanssa. Nyt pariskunnan on paljastettu eronneen. Pamela Anderson haki Rolling Stone -lehden mukaan avioeroa kotimaassaan Kanadassa.

Hän ja Hayhurst solmivat avioliittonsa tähden kotona Kanadan Vancouver Islandissa, jossa he myös asuivat yhdessä liittonsa aikana. Lähipiiri kuvaili liittoa pandemian aikaiseksi päähänpistoksi, joka kuihtui lopulta kasaan.

Pamela Anderson ei ole kommentoinut tuoretta eroa omin sanoin. Ennen viimeisintä suhdetta tähti oli naimisissa Hollywood-tuottaja Jon Petersin kanssa. Heidän liittonsa ehti kuitenkin kestää vain 12 päivää.

Hollywood-tähden entisiin ihmissuhdekiemuroihin perehdytään pian myös televisiossa. Ensi kuussa alkava Pam & Tommy -sarja kertoo Pamela Andersonin ja hänen ex-aviomiehensä Tommy Leen seksivideoskandaalista 1990-luvulla. Päärooleissa nähdään Lily James ja Sebastian Stan.