Jen Selter yläosattomissa laskettelurinteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa Jen ei ole poseerannut tapansa mukaisesti aurinkorannalla biksuissa, vaan hän on sen sijaan suunnannut laskettelurinteelle talvipakkaseen. Jostain syystä hän päätti kuitenkin riisua laskettelurinteessä ylävartalonsa paljaaksi ja poseerata somekuvaan. Voidaan vain kuvitella mitä ohikulkijat ovat poseerauksesta ajatelleet.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.