Hailey Bieber sykähdyttää rannalla – upea kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieberin vaimona nykyisin paremmin tunnettu mallikaunotar Hailey Bieber on tehnyt koronapandemian aikana oman alan töitään verkkaisesti. Taannoin hän pääsi BareMinerals-kosmetiikkajätin lähettilääksi. Taannoin hänen epäiltiin odottavan parille lasta, mutta huhut olivat perättömiä.

Nyt kuvankaunis malli on suunnannut ystävänsä kanssa uimarannalle nautiskelemaan paitsi auringosta myös velvoittavasta rantavedestä. Asuna saivat tällä kertaa toimia erittäin niukat värikkäät biksut.

Taannoin Hailey Bieber perusti oman YouTube-kanavan. Hailey Rhode Bieber -kanavalla tullaan näkemään naisen mukaan monenlaisia videoita, joilla hän esittelee kauneuteen ja ihonhoitoon liittyviä rutiinejaan, pitää videopäiväkirjaa matkusteluistaan, tekee erilaisia haasteita ja kutsuu mielenkiintoisia vieraita mukaan. Ensimmäinen vieras oli Kendall Jenner.