Kourtney Kardashian ärsyyntyi – perhedraama luo varjon häiden päälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit ovat ehkä maailman tunnetuin perhe. Julkkisten parisuhteissa usein kuohuu, mutta Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin liitto on omaa luokkaansa. Thompson on pettänyt Khloe Kardashiania useita kertoja ja jäänyt syrjähypyistään myös kiinni.

Khloe Kardashian on ottanut miehen takaisin kerta toisensa jälkeen. Äsken hän sai tietää, että Tristan Thompson on saattanut toisen naisen raskaaksi. Tämä on aiheuttanut suuren draaman perheen sisälle. Perheen draamaa lisää myös Kim Kardashianin ero Kanye Westistä ja se, että nainen on aloittanut seurustelun koomikko Pete Davidsonin kanssa.

Eikä siinä vielä kaikki! Kylie Jenner on raskaana ja odottaa toista lasta. Tämä kaikki jos mikä ärsyttää perheen vanhinta sisarusta Kourtney Kardashiania, joka tuntee, että hänen onnensa jää kaiken muun varjoon. Nainen suunnittelee parhaillaan häitä Travis Barkerin kanssa. Hän on raivoissaan, että perheen draama vie ilon häiden järjestämisestä.

Uudella Kardashianien realityohjelman kaudella oli tarkoitus nimenomaan seurata Kourtneyn ja Travisin hääjuhlien järjestämistä. Valitettavasti juoni on kuitenkin nivoutunut enemmän – kuinkas muutenkaan kuin – Kim Kardashianin uuden parisuhteen ympärille. Hänestä tuntuu, että ketään ei kiinnosta häiden suunnittelu pätkän vertaa, vaikka kyseessä on hänen elämänsä suurin ja onnellisin hetki, The Sun uutisoi.