Megan Foxin niukka toppi nosti päärooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Machine Gun Kelly ja näyttelijä Megan Fox menivät taannoin kihloihin. Poptähden mukaan hän suunnitteli Foxille sormuksen, jota kihlattu ei saa pois kädestään satuttamatta itseään. Artisti, oikealta nimeltään Colson Baker, suunnitteli sormuksen yhdessä koruseppä Stephen Websterin kanssa. Mies perusteli erikoista sormusta sillä, että rakkaus on tuskaa.

Maailman kuumimmaksi naiseksi takavuosina useita kertoja valittu Megan Fox on nyt esitellyt poveaan tyylikkäästi, sillä hän poseerasi sosiaalisessa mediassa harmaassa niukassa topissa, jonka etumuksessa olevasta aukosta avautui näkymä rintavakoon. Fox ei tunnetusti piilottele vartaloaan, joten hän nauttii upeiden avujensa esittelemisestä niin sosiaalisessa mediassa kuin lehtien palstoillakin. Foxin fanit toivovat hänen saavan pian taas merkittäviä elokuvarooleja.