Saksalaisessa vankilassa puhkesi ruokasota – mellakka alkoi perunamuusista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksalaisessa naisvankilassa todistettiin taannoin odottamatonta välikohtausta. Ruokalassa sai alkunsa ruokasota, joka johti lopulta nyrkkien viuhumiseen.

Tilanne sai alkunsa Augsburgin vankilassa kahden vangin alettua heittelemään perunamuusia toisiaan kohti riidan seurauksena. Pian toinen vangeista heitti riitakumppaniaan tarjottimella, ja tämä vastasi samalla mitalla. Lopulta tilanne kulminoitui tappeluksi.

Kumpikin vangeista sai tappelussa fyysisiä vammoja. Associated Press -uutistoimiston mukaan toiselle vangeista määrättiin 2 700 euron sakkorangaistus ja toiselle 1 800 euron sakkorangaistus. Mikäli he eivät maksa sakkoja, pitenevät heidän vankeusrangaistuksensa 180 tai 120 vuorokaudella.