Arnold Schwarzenegger mukana mysteeriprojektissa – näyttelee Zeus-jumalaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti ja entinen Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger on yllättänyt faninsa. Tähti vihjasi näyttelevänsä antiikin kreikan mytologiasta tuttua Zeus-jumalaa.

Arnold Schwarzenegger jakoi sosiaalisessa mediassa julisteen Zeus-projektista. Julisteessa 74-vuotias tähti nähdään julisteessa vaalkopartaisena ukkosen ja sään jumalana. Tarkempaa tietoa projektin luonteesta ei paljastettu.

Elokuvan tai tv-sarjan sijaan kyseessä saattaa olla Super Bowl -urheilutapahtuman mainostauolla esitettävä mainos. Tähän viittaa julisteessa näkyvä päivämäärä 13. helmikuuta. Super Bowli aikana esitettäviin mainoksiin käytetään usein runsain määrin rahaa, sillä kyseessä on yksi Yhdysvaltojen katsotuimmista tv-tapahtumista.

Myyttisten hahmojen näytteleminen on tullut Schwarzeneggerille vuosien varrella tutuksi. Hänen ensimmäinen roolinsa valkokankaalla oli Hercules in New York -elokuvassa. Siinä hän esitti Zeuksen poikaa, Herkulesta.