Yksin kotona -tähti Macaulay Culkin meni kihloihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksin kotona -elokuvien lapsitähtenä aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä Macaulay Culkin on mennyt kihloihin. Tähden kihlattu on itsekin muun muassa Disneyn elokuvien lapsitähtenä uransa aloittanut Brenda Song.

Brenda Song nähtiin taannoin Kalifornian Beverly Hillsissä timanttisormus kädessään. Uutisen kihlauksesta vahvisti People-lehti. Hän ja Culkin ovat seurustelleet neljän vuoden ajan, ja heillä on 9 kuukauden ikäinen yhteinen poika Dakota.

41-vuotias Culkin ja 33-vuotias Song tapasivat toisensa Changeland-elokuvan kuvauksissa Thaimaassa. Romanssihuhut lähtivät liikkeelle sen jälkeen, kun pari nähtiin lounastamassa yhdessä Los Angelesissa sijaitsevassa ravintolassa. Culkin näytteli viimeksi American Horror Story -sarjan 10. kaudella, Song tähdittää puolestaan parhaillaan Dollface-komediasarjaa.