Teinipojasta povipommiksi: ”Olen transsukupuolinen supersankari”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supersuosiota niittävä Eden Estrada, eli Eden The Doll, on kulkenut pitkän matkan nykyiseen ulkomuotoonsa. Poikana syntynyt, mutta sittemmin naisena elänyt Eden on yltiöseksikäs povipommi. Hän haluaa edustaa voimakasta transkauneutta ja antaa rohkeutta myös muille esimerkillään.

Yhdysvaltojen Los Angelesissa asuva nainen on kohdannut runsaasti myös vastoinkäymisiä. Hänet ystävineen pahoinpideltiin Hollywoodissa. Kun hän selvisi tapahtuneesta, käänsi hän koitoksen voimavarakseen. Hän on nyt naisellisempi ja upeampi kuin koskaan aiemmin elämässään.

– Kuvailisin ulkonäköäni blondiksi Barbie-pommiksi, jolla on leveä lantio. Tunnen itseni erittäin voimakkaaksi transsukupuoliseksi supersankariksi, Eden kertoo videolla.