Viking Line lisää liikennöintiä Tukholmaan – Amorella aloittaa liikennöinnin Helsingistä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Viking Linen uusi matkustaja-alus M/S Viking Glory aloittaa liikennöinnin Turku–Ahvenanmaa–Tukholma -reitillä 1. maaliskuuta. Uusi laiva korvaa uskollisen M/S Amorellan, joka on perinteisesti liikennöinyt Turusta Tukholmaan. Nyt Amorella siirtyy liikennöimään Helsingin ja Tukholman väliä 1. huhtikuuta lähtien.

Viking Linen suunnitelmissa oli myydä Amorella. Myynti ei ole kuitenkaan toteutunut, joten se päätettiin ottaa liikennöintikäyttöön. Jatkossa Viking Linella on kaksi alusta Helsingistä Tukholmaan: Amorella ja Gabriella.

– Amorellan aloittaessa liikennöinnin Helsingin ja Tukholman välillä, voimme jälleen tarjota säännöllisen jokapäiväisen aikataulun matkustajillemme ja rahtiasiakkaillemme, anoo Jan Hanses, Viking Linen toimitusjohtaja.