Asukas yritti polttaa lunta pois pihamaalta – talo syttyi palamaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pihoille kertyneestä lumesta hankkiudutaan tyypillisesti eroon lumikolan tai lapion avulla. Eräs yhdysvaltalainen mies otti käyttöönsä järeämmän aseen, mikä osoittautui huonoksi ideaksi.

Palokunta hälytettiin sammuttamaan tulipaloa Connecticutin Seymourissa sijaitsevaan kotiin lauantai-iltapäivästä. Kodinomistaja oli yrittänyt sulattaa pihaansa satanutta lunta tulen avulla, minkä seurauksena talon ulkoseinä oli syttynyt tuleen. Connecticut Post -lehden mukaan palokunta onnistui sammuttamaan palon ennen kuin se ehti leviämään laajemmalle alueelle.

Sosiaalisessa mediassa levisi tapahtuneen jälkeen virheellinen väite, jonka mukaan palo olisi syttynyt asukkaan sulatettua lunta liekinheittimellä. Myöhemmin hänen korjattiin kuitenkin käyttäneen lumen sulattamiseen puutarhanhoidossa ei-toivottujen tuholaiskasvien hävittämiseen käytettävää rikkaruohopoltinta.