Elizabeth Hurley sykähdyttää uima-altaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley ei arastele jakaa vähäpukeisiakaan kuvia. Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee kuviaan ja videoitaan.

Nyt ikäisekseen poikkeuksellisen upeassa kunnossa oleva Hurley on esitellyt rantakuntoaan uima-altaalla, jossa hän poseerasi punaisissa biksuissa suurikokoisen pinkin flamingo-vesilelun kanssa. Hän voisi edelleen koska tahansa aloittaa biksumallin työt.

56-vuotias Elizabeth Hurley kertoi taannoin Extra-sivustolle jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja bikinikuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.