Rattijuoppo ohitti poliisiauton Laitilassa – sitten alkoi takaa-ajo

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisi kertoo rattijuopon ohittaneen poliisiauton Laitilassa viime viikonloppuna perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kuljettaja ei noudattanut poliisin pysähtymiskäskyä, vaan jatkoi matkaansa kovalla nopeudella kohti Euraa.

– Ohitus tapahtui Eurantiellä jäähallin kohdalla. Hieman ennen Syttyäntien risteystä auton kuljettaja menetti autonsa hallinnan ja auto pysähtyi risteykseen, poliisi kertaa tapahtumia.

Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin 1,75 promillen lukeman. Mies otettiin kiinni ja kuljetettiin Rauman poliisivankilaan. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja niskoittelusta poliisia vastaan.