Seiska: Temppari-Siiri paljasti mitä Janin kanssa tapahtui kuvausten jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Temptation Island Suomi -sarjassa nähtiin taannoin käänne, jossa Siiri ja Jani päättivät viimeisen iltanuotionsa jälkeen erota. Kaksikko halusi kuitenkin jatkaa kämppiksinä ja nähdä, mitä uudenlainen yhteinen arki toisi tullessaan. Nyt Siiri on paljastanut Seiskalle heidän muuttaneen erilleen.

– Alkoi rassaamaan, kun joutui edelleen olemaan tietyllä tavalla tilivelvollinen. Päätimme muuttaa erilleen. Nyt olemme hyvissä väleissä tilanteeseen nähden, Siiri kertoi.

– Mietin asioita koko ajan, ja ne tulivat ulos purkauksina. Janille käytäntö oli haastavampi. En halunnut nukkua samassa sängyssä montaa yötä. Jani ei halunnut joustaa sen suhteen, että hän olisi mennyt nukkumaan sohvalle välillä. Hän piti jotenkin hyökkäävänä sitä, jos sanoin, että toinen nukkuu yön sohvalla, Siiri jatkoi.

Siiri ja Jani olivat nimittäin ehtineet prosessoida eroa jo jonkin aikaa, minkä vuoksi erilleen muuttaminen oli lopulta yllättävänkin helppoa. Siiri asuu nykyään hyvän ystävänsä kämppiksenä.