Hurja näky videolle – matkustajakone yritti laskeutua vaarallisen myrskyssä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomeen iskenyt Valtteri-myräkkä ei ollut ainoa viikonloppuna kaaosta aiheuttanut talvimyrsky. Iso-Britanniassa vaaratilanteita synnyttivät lauantaina saarivaltiossa riehunut myrsky Malik ja sunnuntaina myrsky Corrie.

Corrie-myrskyn voimakkaat tuulet aiheuttivat ongelmia muun muassa lentoliikenteessä Maanantaina kuvatulla videolla todistettiin Skotlannin Aberdeenista ilmaan nousseen British Airwaysin matkustajakoneen epäonnista yritystä laskeutua Lontoon Harthrow’n lentokentälle.

Matkustajakone näytti jo selvinneen maan pinnalle saakka, kun sen pyrstöosa osui kiitorataan voimakkaan tuulen vuoksi. Lentäjän täytyi ohjata kone takaisin ilmaan. The Guardian -lehden mukaan kone onnistuttiin ohjaamaan lopulta turvallisesti kiitoradalle.