Kana aiheutti turvallisuusoperaation Pentagonissa – viranomaiset ihmeissään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen puolustusministeriön hallintorakennus Pentagon on tarkoin vartioitua aluetta, jonne ulkopuolisille ei ole asiaa. Taannoin rakennuksen ulkopuolella pysäytettiin yllättävä hiippailija. Pentagonin vartioidulta alueelta löydettiin maanantai-aamuna kana.

Pentagonin tiedottajan mukaan puolustusministeriö ei voi paljastaa, mistä lintu tarkalleen ottaen löydettiin. Edustajan mukaan se kuitenkin pysäytettiin yhdessä Pentagonin turvatarkastuspisteistä. Kanaa kuvailtiin The Guardian -lehden mukaan ihmisystävälliseksi mutta hermostuneen oloiseksi. Lintu toimitettiin Animal Welfare League of Arlington -eläinoikeusjärjestön hoiviin. Kana sai nimekseen Henny Penny.

– Miksi kana ylitti tien? Vastaus on ilmeisesti: Päästäkseen Pentagoniin, järjestö vitsaili Twitterissä.