90 Päivää morsiamena – vuoden 2021 parhaat palat koostettiin videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden elämänrakkaus on kotoisin toisesta maasta. 90 Päivää morsiamena -sarjan nimi tulee siitä, että pariskunnilla on kolme kuukautta aikaa solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuessaan. Ulkomaalainen kumppani saa oleskeluluvan maahan avioliiton avulla.

Nyt Entertainment Tonight on esittänyt sarjasta koosteen, jossa käydään läpi vuoden 2021 eriskummallisimpia tapahtumia. Videolla on mukana suomalaisillekin tuttuja tähtiä, joiden taival realityohjelmassa, ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Aniharva sarjaan osallistuneista on onnistunut solmimaan kestävän liiton kahden eri kansalaisuuden välillä.

Pariskunnilla on paljon riitoja, hyväksikäyttöä, salamyhkäisyyttä ja huijauksia. Jopa ohjelman juontajana toimiva Melicia Johnson on turhautunut, koska useat parit olisivat paljon onnellisempia erillään.