Taco-kulho on mainio kisaeväs – näillä vinkeillä kokoat omasi

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Pekingin olympialaiset tarjoilevat penkkiurheilijoille monta iltaa viihdettä ja kisanautintoa. Monet haluavat varustautua tärkeimpiin urheiluhetkiin laadukkailla kisaeväiillä. Esittelemme nyt taco-kulhot, joita voi koota omien makumieltymysten mukaan.

Ideana on, että kulhoon pannaan maissilastuja tai salaattia ja niiden päälle kasataan sopivat kastikkeet ja lisukkeet. Perinteisiin meksikolaisiin makuihin kuuluvat avokado, juusto, jalopeno, tomaatti, paprika, kana ja pavut. Kokeile myös punasipulia ja maissia. Osa haluaa tacokulhoonsa riisiä ja jauhelihaa.

Makumaailmassa on hyvä käyttää salsaa tai erilaisia mausteseoksia. Juustot ovat myös olennainen osa annoskokonaisuutta. Keräsimme alle ideoita Instagramista.