Sara Sieppi yllätti jälleen – teki viikonloppuna yllätyskaupat asunnosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmekymppinen somevaikuttaja ja malli Sara Sieppi on ostanut uuden asunnon. Kaupat etenivät nopealla aikataululla, eikä nainen ehtinyt hiiskua aiheesta kenellekään ennen allekirjoituksia.

– Tein muuten viikonloppuna asuntokaupat! En ole puhunut mitään koko prosessista, kun saramaisesti asiat etenikin tosi nopeasti, hän kirjoittaa Instagramin tarinoissa.

Kuvassa näkyy ainoastaan vilahdus kauppakirjoista, mutta asunnosta ei ole paljastettu muuta. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Sara Sieppi solmii kauppoja nopealla aikataululla. Hän osti viime syksynä piilopirtin ilman, että olisi edes nähnyt kiinteistöä etukäteen.

Sara Sieppi on kaiketi pannut nykyisen asuntonsa myyntiin. Hän on julkaissut Instagramiin kuvan keittiöstään, jota kehuu elämäntäyteiseksi paikaksi. Nainen toivoo, että tulevaisuudessa joku muu osaisi nauttia asunnosta yhtä paljon kuin hän on itse nauttinut.