Suojatievalvoja pelasti lapsen onnettomuudelta – sankariteko tallentui videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Suojatietä valvomassa ollut poliisi on julistettu sankariksi Yhdysvalloissa videolle päätyneen dramaattisen tilanteen ansiosta. Annette Goodyear pelasti lapsen auton alle jäämiseltä huikeiden refleksiensä ansiosta.

Videolla nähdään, kuinkaAnnaette Goodyear ohjasti liikennettä Marylandin osavaltion North Eastissa perjantaina. Juuri kun tietä oli ylittämässä koululainen, kaahasi paikalle auto. Goodyear työnsi nopeasti lapsen pois auton tieltä, minkä seurauksena hän jäi itse sen alle.

Goodyear toimitettiin sairaalaan lievien vammojen vuoksi, ja hän on jo toipunut välikohtauksesta. Paikalliset viranomaiset ovat ylistäneet naista hänen nopeasta toiminnastaan lapsen pelastamiseksi. CBS-uutissivuston mukaan tiellä kaahannutta autoilijaa syytetään muun muassa liikenteen vaarantamisesta.