Nelly julkaisi härskin videon somessa: ”Ei ollut tarkoitus päätyä julkisuuteen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hot in Here -hitistään tunnettu hiphop-tähti Nelly on joutunut kohun keskiöön. Syynä on tähden Instagram-tilille päätynyt seksivideo. Nellyn mukaan videota ei ollut tarkoitus julkaista sosiaalisessa mediassa.

Nellyn Instagram-tarinoissa julkaistulla videolla tuntematon nainen antoi suuseksiä tähdelle. Nellyn kasvoja ei videolla nähty, mutta materiaalilla kuultoon hänen ääntään. Vaikka video poistettiin nopeasti artistin tililtä, jaettiin sitä myöhemmin eteenpäin sosiaalisessa mediassa.

– Pyydän vilpittömästi anteeksi nuorelta naiselta ja hänen perheeltään. Tämä on ei-toivottua julkisuutta hänelle ja heille. Kyseessä oli vanha yksityinen video, jonka ei ollut tarkoitus päätyä julkisuuteen, Nelly kertoi TMZ-sivustolle.

Toistaiseksi on epäselvää, kuinka video tarkalleen ottaen päätyi julkaistuksi. Nellyn tiimin mukaan on mahdollista, että hän joutui hakkerin uhriksi.